Followers

Friday, January 7, 2011

New Kit for Kelantan..season 2011...



Jersi baru pasukan kelantan.....no 14 tu Nicholas Chan...Apex no 19 lak..foto dari http://kelantanfa.com dan fb the red warriors...

28 comments:

  1. Thank you friend, I'm Carlos from Brazil, if you want exchange links, let me to know, OK?

    ReplyDelete
  2. red warriors !!! h0pe lebih banyak kejayaan tahun ni

    ReplyDelete
  3. hoho red warrior!kelate gomo!

    huhu..aku dah follow blog kau nih
    kalau free singgah2 la blog aku k!
    kalau x keberatan follow la sekali..hehe

    http://myamigosspace.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. cantek la jersi br kelantan nie.. :p

    im following u :P

    Jom singgah: Tutorial: Tinggalkan Link kat Komen!

    ReplyDelete
  5. ko peminat kelantan ker der..

    ReplyDelete
  6. oh gomo sedak tahun ni sep kito..hahaha

    ReplyDelete
  7. bila tuan blog mahu belanja jersi baru Klate?hehe

    ReplyDelete
  8. wahh FAHMI...
    ni kalo member cik ana nengok konfem suke gile nih..hihi

    ReplyDelete
  9. Fahmi... knp sume orang hesteria tgk dia??? rasa biasa jer.. hehehe

    ReplyDelete
  10. ha3,adess..ramai anak dara yg naek histeria tgk gamba fahmi. :P

    ReplyDelete
  11. Waa jersi baru.. Agak lawa disitu..

    ReplyDelete
  12. cipa dtg bwk award~amek tau!

    http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/02/award-utk-sume-follower-cipa.html

    ReplyDelete
  13. apek nmpk hensem pulak >.<
    vsit me
    http://athirahshariffudin.blogspot.com/2012/08/apa-la-sangat-bakti-siswa-ni.html

    ReplyDelete
  14. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete